JADUAL FEBRUARY 2014
JADUAL FEBRUARY 2014
MELAKA
KELAS BAHULU
3O/1/14 - KHAMIS
9.30 - 3.00- RM200.00
KELAS KEK KONTINENTEL
31/1/14 - JUMAAT
9.30 - 3…30 - RM200.00
4 Jenis
Kek butter scotch
Red VELVERT
Rainbow
INDULGUNCE
KELAS ANEKA DROZEN
1/2/14 - SABTU / 9.30 - 4.00
8 Jenis - RM250.00
KELAS ROTI & BUNS
2/2/14 - ISNIN 9.30 - 4.00
YURAN RM250.00
Ptg 3.00 - 4.30
KELAS MARUKU / DONUT
YURAN RN180.00
KELAS BUNS & ROTI - DIY
3/2/14 - SELASA
YURAN Rm280.00
0.30 - 4.00
KELAS DONUT GEBUS
4/2/14 - RABU
10.00 - 2.00
KUALA LUMPUR
15/2/14 - SABTU / 9.30 -4.00
KELAS ANEKA FROZEN
YURAN RM250.00
16/2/14 - AHAD 9.30 - 4.00
KELAS ANEKA TALAM
10 Jenis -RM200.00
22/2/14 - SABTU 10.00 - 3.30
KELAS NASI BERIANI & NASI MAGHRIBI
10 MENU - RM450.00
23/2/14 - AHAD / 9.30 - 3.30
KELAS BISKUT RAYA
10 Jenis + bonus resepi
YURAN RM250.00
BERMINAT : 012-6268030
DEPOSIT ; RM50.00
MAY BANK : 1140 9304 1373
Rahmah Bte Ali
Alamat:
Lot 327 Kg Permatang / Tmn Fait
Bantu 4 KLEBANG BESAR, MELAKA.
Dan
61 Jalan Wirawati 9
Taman Maluri. KL..
SILA Bawa apron & kitchen towel....
Deposit TIDAK di kembalikan jika pembatalan KELAS pada minit terakhir....Harappa maaf.
Semarang PERUBAHAN KELAS Akan di maklumkam di Face Book : Ali Rahmah
HP: 012-6268030
Friday, December 30, 2011
Yuran Kelas
KELAS:
a) KELAS ASAS FONDANT DEKO YURAN - RM 350.00
b) KELAS STEAM BUTTER CREAM YURAN - RM 250.00
c) ADVANCE - FONDANT DEKO YURAN - RM450.00
d) KELAS NASI BERIYANI - YURAN RM400..00
e) KELAS BISKUT RAYA YURAN -RM 200.00 10JENIS + 2 BONUS
f) KELAS ANIKA FROZEN YURAN - RM 250.00
g) SET ROTI CANAI MURTABAK ROTI BOOM YURAN - RM 250.00
h ) KELAS NASI MAROCCO & AYAM TAJIINYURAN - RM 400.00
i) ANIKA KEK KUKUS YURAN - RM200.00
j) ANIKA BUNS, TARTLETS & CREAM PUFF - RM200.00
k) ANIKA CHEESE CAKE YURAN - RM250.00
l) KELAS SLICE CAKE RM200.00
l) ANIKA MASAKAN CHINESA & THAI YURAN - RM250.00
m) KELAS CAKE IN JAR YURAN - RM180.00
o) KELAS KEK KOMERSIAL II YURAN - RM250.00
p) KELAS MASAKAN BARAT YURAN RM350.00
q) KELAS PUFF PASTERI YURAN - RM250.00
r) KELAS BAHULU YURAN - RM200.00
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment