JADUAL FEBRUARY 2014

JADUAL FEBRUARY 2014
MELAKA
KELAS BAHULU
3O/1/14 - KHAMIS
9.30 - 3.00- RM200.00

KELAS KEK KONTINENTEL
31/1/14 - JUMAAT
9.30 - 3…30 - RM200.00
4 Jenis
Kek butter scotch
Red VELVERT
Rainbow
INDULGUNCE

KELAS ANEKA DROZEN
1/2/14 - SABTU / 9.30 - 4.00
8 Jenis - RM250.00

KELAS ROTI & BUNS
2/2/14 - ISNIN 9.30 - 4.00
YURAN RM250.00

Ptg 3.00 - 4.30
KELAS MARUKU / DONUT
YURAN RN180.00

KELAS BUNS & ROTI - DIY
3/2/14 - SELASA
YURAN Rm280.00
0.30 - 4.00

KELAS DONUT GEBUS
4/2/14 - RABU
10.00 - 2.00



KUALA LUMPUR
15/2/14 - SABTU / 9.30 -4.00
KELAS ANEKA FROZEN
YURAN RM250.00

16/2/14 - AHAD 9.30 - 4.00
KELAS ANEKA TALAM
10 Jenis -RM200.00

22/2/14 - SABTU 10.00 - 3.30
KELAS NASI BERIANI & NASI MAGHRIBI
10 MENU - RM450.00

23/2/14 - AHAD / 9.30 - 3.30
KELAS BISKUT RAYA
10 Jenis + bonus resepi
YURAN RM250.00

BERMINAT : 012-6268030
DEPOSIT ; RM50.00
MAY BANK : 1140 9304 1373
Rahmah Bte Ali

Alamat:

Lot 327 Kg Permatang / Tmn Fait
Bantu 4 KLEBANG BESAR, MELAKA.
Dan
61 Jalan Wirawati 9
Taman Maluri. KL..
SILA Bawa apron & kitchen towel....
Deposit TIDAK di kembalikan jika pembatalan KELAS pada minit terakhir....Harappa maaf.

Semarang PERUBAHAN KELAS Akan di maklumkam di Face Book : Ali Rahmah
HP: 012-6268030


Wednesday, January 20, 2010

PELUANG NIAGA CEMERLANG

Mohon Ribuan Maaf Kelas ini ditunda atas sebab-sebab
yang tidak dapat di elakkan..ke tarikh berikutnya di
bulan Feb.

30 JANUARY 2010

KELAS HANDS ON ROTIBOOM.COM

BERSAMA CHEFF NURUL ( NURUL BAKERY KELANG)
2 SIFU BERPENGALAMAN BARPADU MEMBANTU
RAKANIAGA ANAK BANGSA..

ROTI BOOM, ROTI CANAI, MURTABAK,KUAH DAL ,BAWANG JERUK, PIZZA , MAXICAN BUN & LAIN-LAIN BUNS.
1. MENGADUN & MENGULI TEPUNG
2. MENEBAR DAN MENCANAI ROTI
3. MEMBUAT MURTABAK DAGING
4. MENGGORENG DAN MEMBEKUKAN ( FROZEN)
5. MENGADUN & MEMBANCUH BUNS & PIZZA
6. MEMBENTUK DAN MEMBAKAR
7. MENYEJUK & MEMBEKUKAN

YURAN RM 160.00

BAWA PULANG APA YANG DI MASAK

MEMANG KENYANG…..

MENDAFTARLAH SUPAYA ANDA TIDAK KETINGGALAN……..

TERIMA KASIH DAUN KELADI
KALAU JION KITA JUMPA NANTI.........

No comments:

Post a Comment